Huidverzorging

Beaux Aesthetics heeft niet voor niets de titel ‘Hightech Beauty Institute’ gekregen. Niet alleen de apparatuur en de behandelingen zijn innovatief en medisch bewezen, de producten ook. Zo wordt er uitsluitend gewerkt met producten die: geen mineralen olien of dierlijke ingredienten bevatten, vrij van kunstmatige kleur- en geurstoffen en medisch getest en bewezen zijn.

EmerginC

In 1996 kwam emerginC in de USA op de markt met het inmiddels internationaal succesvolle 20% vitamine C serum. Nu beschikt het merk over een uitgebreide lijn van actieve, geavanceerde cosmeceuticals en professionele behandelingen gericht op huidherstel, huidverbetering en anti-aging en is het te vinden in Amerika's absolute topspa's en resorts. Sinds 2010 is het merk ook in Nederland verkrijgbaar!

EmerginC bij Beaux Aesthetics

EmerginC producten bevatten uitsluitend vitaminen, antioxidanten, fruitzuren, mineralen, peptiden, enzymen en pure, botanische extracten in hoge concentraties; waar mogelijk van natuurzuivere bron. Er worden alleen huideigen en/of natuuridentieke anti-age werkstoffen gebruikt.

  • vrij van kunstmatige kleur- en geurstoffen en synthetische conserveringsmiddelen
  • bevat geen parabenen, minerale oliën en dierlijke ingrediënten
  • hoge concentraties en elkaar versterkende combinaties werkstoffen
  • dierproefvrij
  • verpakkingen van 100% gerecycled/FSC gecertificeerd papier en plantaardige inkt

De nieuwste technologische ontwikkelingen en inzichten op ingrediënt- en huidverzorgingsgebied worden toegepast in de productformules. Hierdoor waarborgt emerginC zich te allen tijde van innovatieve, resultaatgeoriënteerde kwaliteit.

Institut Esthederm

De producten van dit uit Frankrijk afkomstige merk zijn van uitstekende kwaliteit en stimuleren de huideigen mechanismen. De huid kan hierdoor zelf haar perfecte evenwicht en jeugdigheid bewaren of herwinnen.

Institut Esthederm

Producten van Institut Esthederm

  • Respecteren de huidecologie, brengen haar in perfect evenwicht waardoor zij haar jeugdigheid kan bewaren.
  • Beschermen de huid tegen diverse externe agressies zoals stress, zon en luchtvervuiling welke de oorzaak zijn van voortijdige huidveroudering.
  • Verzoenen uw verwachtingen met de behoefte van uw huid aangezien er in alle producten rekening wordt gehouden met de factor "tijd".
  • Zijn de enige producten ter wereld waarin geen gebruik van gedemineraliseerd water wordt gemaakt maar van een gepatenteerd celwater. Dit celwater, ofwel Eau Cellulaire is identiek aan het water in onze huid en geeft de huidcellen energie waardoor de levensduur van de cellen wordt verlengd. Eau Cellulaire is verwerkt in alle producten.

Dr. Schrammek

De producten van Dr. Schrammek zijn op natuurlijke basis en zorgen voor een goede verzorging van de huid. Daarbij zijn er verschillende productlijnen afgestemd op het huidtype. De producten zijn een essentiële aanvullen wanneer u een Green Peel behandeling ondergaat.