Huidverbetering

Een mooie huid is een schone en egale huid. Regelmatig een bezoekje aan de schoonheidsspecialiste is dan ook geen overbodige luxe voor uw huid. Om uw huid mooi in conditie te houden is een goede dieptereiniging om de zes weken aan te raden. Naast een goede reiniging bieden wij nog een aantal behandelingen aan die uw huid nog eens extra verzorgen en conditioneren.

All-in-deluxe treatment bij Beaux Aesthetics

All-in-deluxe treatment

De All-in-deluxe treatment bestaat uit een dieptereiniging van de huid, peeling, dé ultieme ‘relax’ massage en een voedend masker. De behandeling wordt afgesloten met een dagverzorging die wordt afgestemd op de huid.

Green Peel Fresh Up!- Dr. Schammek

Deze Green Peel is ‘zachter’ dan de Green Peel Classic. Deze peeling is de klassieker voor een frisse uitstraling bij een speciale gelegenheid, zoals een party of een belangrijke business meeting. Maar Green Peel Fresh Up is ook ideaal om preventief te werken tegen huidveroudering, verlies van elasticiteit, zelfs als dit nog niet zichtbaar is. Green Peel Fresh Up vitaliseert de cellen - de huid straalt met nieuwe frisheid. Ideaal in een kuur, vooral in combinatie met de diverse verzorgingsproducten van Schrammek.

Green Peel Fresh Up!- Dr. Schammek

De behandeling

Gedurende de speciale massage met de Green Peel wordt de doorbloeding sterk gestimuleerd, waardoor collageen en elastine vezels worden aangemaakt en zo een zichtbare regeneratie van de huid ontstaat en tevens de spankracht verbetert. Deze huidlaag wordt zo gedwongen een nieuwe cellaag aan te maken.

Red carpet Treatment

Red carpet Treatment

De Red Carpet behandeling doet zijn naam eer aan.
Binnen een uur heeft u een stralende huid!

Tijdens de behandeling wordt de huid intensief gereinigd, gepeeld en gehydrateerd. Het accent van de behandeling ligt op de bloedsomloop en celvernieuwing. Ideaal wanneer u diezelfde dag nog een feestje heeft of gewoon om de huid eens een goede oppepper te geven! Hetgeen de behandeling zo bijzonder maakt is de speciale peeling en het ‘Glow-force’ masker.

De peeling is op basis van fruitzuren. Fruitzuren hebben een sterk reinigende en anti-age werking. Hierdoor neemt de huid de werkstoffen in het masker nog beter op.

Het masker is op basis van vitamine C, A, bijenwas en tarwekiemolie. Deze ingrediënten zorgen voor versteviging, betere hydratatie en doorbloeding, voeding, bescherming tegen vrije radicalen en een verbeterde teint en textuur.

De behandeling wordt afgesloten met een hydraterende capsule met actieve, geconcentreerde oliën (o.a. avocado olie), ceramiden, antioxidanten en vitaminen (o.a. vitamine E). De capsule zorgt voor een intensief herstel van de huideigen vet- en vochtbarrière. Uw huid voelt zijdezacht en optimaal gehydrateerd!

Couperose Behandeling –Nannic

Doorbraak op het gebied van het bestrijden van couperose (gesprongen bloedvaatjes).
Tot op heden was er naast het thuisgebruik van het NANNIC Couperose serum weinig te doen tegen couperose. Alleen door middel van laserbehandelingen werden bloedvaatjes verbrand, verschrompeld waardoor ze minder zichtbaar zijn. Maar hierdoor ontstaat geen herstel en zoekt het bloedvatenstelsel een nieuwe weg en komen er nieuwe gesprongen bloedvaatjes terug. De NANNIC NBE 500 vernietigt de beschadigde bloedvaatjes niet maar herstelt de cellulaire matrix (netje om de ader) waardoor couperose zichtbaar afneemt en herstelt.

Wat betekent dit voor uw huid?

 • Verbetert de celenergie.
 • Verhoogt het vochtbehoud van de huid
 • Verbetert de aanvoer van zuurstofrijk bloed
 • Verhoogt de opname van actieve stoffen
 • Verbetert de structuur van het bindweefsel
 • Verstevigt de Mio-faciale spieren
 • Verkleint de poriën
 • Brengt de lipolyse op gang
 • Draineert het lymfe systeem (Detox)
 • Vermindert vrije radicalen

SpotAway

De SpotAway is de meest geavanceerde manier om effectief wratten, fibromen, bloedblaasjes en Spider Naevus te verwijderen.

Te behandelen zijn:

 • Bloedblaasjes
 • Ouderdomsvlekken
 • Fibromen (steelwratjes)
 • Ouderdomswratten
 • Spider Naevus

Hoe gaat de behandeling in zijn werk?

In de punt van een staafje wordt de warmte, welke vrijkomt bij de hoogfrequente wisselstroom geconcentreerd. De huidaandoening wordt aangetipt en de warmte zorgt ervoor dat ze verwijderd worden.

De SpotAway maakt gebruik van warmteontwikkeling die razendsnel het weefsel stukje voor stukje coaguleert. De fibromen verschrompelen direct en laten een klein korstje achter. Ook bloedblaasjes kunnen verwijderd worden, doordat het bloedvat ‘dichtschroeit’. Hetzelfde geldt voor de Spider Naevus, deze verdwijnen als sneeuw voor de zon. Ook ouderdomsvlekken zijn prima te verwijderen met de SpotAway. Het is belangrijk dat u de ouderdomsvlekken eerst medisch laat beoordelen door een dermatoloog. Electrocoagulatie is alom bekend bij dermatologen en chirurgen. Zij gebruiken dit op bloedvaten direct dicht te schroeien en zo bloedverlies tegen te gaan.